Thursday, February 9, 2012

Edo Maajka: Nagradna igra koja će oduševiti fanove




Vrijeme do izlaska novog albuma svi fanovi Ede Maajke mogu skratiti uključivanjem u nagradnu igru!

Ususret skorašnjem izlasku novoga albuma Ede Maajke nazvanog „Štrajk mozga“ i više od 100.000 pregleda spota „Panika“ na Youtubeu, Edo Maajka poziva sve svoje fanove da se uključe u zanimljivu i kreativnu nagradnu igru.
Svi zainteresirani za sudjelovanje u nagradnoj igri trebali bi u formi kratke priče opisati nastavak spota „Panika“.
Natjecatelji svoje priče trebaju poslati na sljedeću e-mail adresu: edomaajkapanika@gmail.com.
Nagradna igra ostaje otvorena do onoga trena kada broj pregleda spota „Panika“ dosegne 200.000, a nakon toga će Edo Maajka i redatelj spota, Filip Filković Philatz, zajednički odabrati najbolje priče i nagraditi ih.
Pobjednici osvajaju komplet svih albuma Ede Maajke, uključujući i nadolazeći album „Štrajk mozga“ s posebnom posvetom te fan majicu Ede Maajke!
 „Panika“ je pjesma žestokog beata i provokativnog teksta, socijalne je tematike i progovara o siromaštvu, korumpiranim političarima, krizi duha i morala, medijima i njihovoj odgovornosti te običnim ljudima, radnicima, na rubu egzistencije. U jednako žestok i efektan spot pretočio ju je režiser Filip Filković Philatz, koji svoj spot opisuje sljedećim riječima: „Ideja koja se provlači kroz video je priča o našem imaginarnom anti junaku "Dr. Viktoru Grujiću" koji je nekada bio znanstvenik, a sada beskućnik koji svoje vrijeme provodi ordinirajući i realizirajući svoje stare izume. To je sve naravno pozadina radnje, ono što je u primarnom planu je njegova svakodnevica u prediciranom vremenu koje bi tek trebalo nastupiti. Htio sam zapravo pokazati te neke ljudske pozitivne strane koje se niti u najvećem "kaosu", na rubu ekonomske i socijalne krize, ne mogu ugasiti, ali se svakako mogu ponovno aktivirati - u spotu putem metaforične tehnologije. Naš znanstvenik krene u čišćenje svega što on smatra da bi trebalo očistiti kako bi stvorio bolji put za buduće generacije.“
Najnovije informacije o nagradnoj igri s posebnim osvrtom na dan zaključivanja iste možete pratiti na http://www.facebook.com/edomaajkaofficial te u opisu http://www.youtube.com/watch?v=i_Sk2ll0aqU

No comments:

Post a Comment