Thursday, February 9, 2012

GENERAL WOO JAČI OD ZIME!




GENERAL WOO JAČI OD ZIME!
KVART / STARA KLAONICA / HEINZELOVA 66
Subota, 11.02.2012. od 21 sat


Unatoč polarnim vremenskim uvjetima koji ovih dana vladaju u Zagrebu koncert General Woo-a i njegovih brojnih gostiju planiran za subotu, 11. veljače u Kvartu ide prema zadanom planu.
Štoviše, ekipa iz Kvarta pobrinula se da pripremi klub, tako se ovih dana izvode završni radovi toplinske izolacije prostora, a bit će dopremljeni i veliki grijači. Uz ove radove te sjajnu pretprodaju ulaznica jedina briga je da klub u subotu ne izgori.
Koncert General Wooa u Kvartu od samog je početka predstavljen kao vrhunski audio-vizualni hip hop spektakl u trajanju od gotovo dva sata. Osim pjesama sa “Verbalnog delikta” Woo će izvesti najpoznatije hitove iz solo karijere i dana grupe Tram 11 u čemu će mu pomoći brojni gosti kao što su Dirty Hairy, Lil Bear, Brka, Frenkie, Kandžija, Sett, Magellano, DJ Phat Phillie, Dj Chule i drugi. Upravo će prva dvojica – Dirty Hairy i Lil Bear – pokazati publici što znači verbalni sukob čovjeka i mašine u DJ vs Beat Box Battleu.
Jednako kao albumu “Verbalni delikt”, koji je u mnogim medijima proglašen domaćim albumom godine, cjelokupna hip hop scena, od slušatelja i fanova do urednika, DJ-a i novinara jednoglasno su podržali koncert i najavili svoj dolazak, stoga subotnji spektakl s pravom možemo nazvati najvećom hip hop svirkom godine.
Vrata Kvarta otvorit će se u subotu 11. veljače u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji, odnosno 65 na dan mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima:
Pepermint, Ilica 24
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Caffe Bar Mrav, Sportska dvorana Trnsko, Trnsko 25a
Caffe Bar Mrav, Sportska dvorana Pešcenica
Za sve fanove osigurali smo i specijalan paket koji uključuje ulaznicu za koncert i CD ”Verbalni delikt” po cijeni od 99,99 kn, samo u Aquarius CD Shopovima.

No comments:

Post a Comment